MULTIHULL  INFO

MULTIHULL OCC.

DESIGNS

WERFBOUW

WINKEL

             ~~~~~_/) ~~~~~~~~_/) ~~~~~  Publikaties    ~~~~~_/) ~~~~~~~~_/) ~~~~~

MAGAZINES


BOOKLIST
 

ROUTE


HOME MULTIHULL
 

HOME EVECOM

 

 

Van diverse uitgevers in Engeland en Amerika betrekt EVECOM een groot aantal boeken die elders in Nederland niet of nauwelijks te vinden zijn. 


De boeken die in de EVECOM winkel in voorraad gehouden worden sluiten aan bij de andere specialisaties:
Het betreft voornamelijk boeken over Multihulls, hun bouw, hun vaareigenschappen, geschiedenis en aanverwante onderwerpen zoals multihullreizen, het leven aan boord, ankeren en navigeren, onderhoud en inrichtingen ook van zeilen en tuigage, electirciteit aan boord en diverse overlevings-systemen en hulpmiddelen.
Tevens is er een ruime keuze uit boeken die verschillende boottypen bespreken zowel historisch als modern; Handboeken over hout en houtbouw, machines en gereedschappen, en het ontwerpen van jachten.

In de loop der tijd zijn veel specialistische boeken van de markt verdwenen. EVECOM heeft ze in de eigen bibliotheek ter inzage. Deze boeken worden echter niet uitgeleend. Daarvoor zijn ze veelal te zeldzaam. U vindt een uitgebreide lijst met nu nog wel leverbare boeken op:
Multihull boekenEvecom verzorgt ook al vele jaren de abonnementen voor enkele  gespecialiseerde buitenlandse tijdschriften. De prijzen van de abonnementen op de verschillende bladen zijn in verband met koerswisselingen van de valuta aan schommelingen onderhevig. Oudere proefnummers zijn gratis tegen vergoeding van verzendkosten verkrijgbaar. Extra voordelig zijn de jaargangen van recente jaren voor zover onze voorraad strekt. Een overzicht van de tijdschriften waarvoor Evecom  de abonnementen verzorgt of verzamelde jaargangen kan leveren vindt U op: Multihull tijdschriften

 


>Multihull info
      >Designs      >Werfbouw      >Publikaties     >Winkel     >Route       >HOME
 
   Postbus 19,  Roundeel t/o Jachthaven, 9216 ZH Oudega, (Sm) bij Drachten,  tel. +31 (0)512 371999 
    Winkel open na afspraak,  / Open after appointment.                            KvK Leeuwarden: 01060328   
      


Copyright Evecom BV. Niets uit deze website mag worden gecopieerd of door derden gebruikt zonder uitdrukkelijke toestemming van de webmaster. 
Nothing from this site may be copied or used by third parties wihtout prior permission from our webmaster.

 

Hit Counter