Publikaties 

 
   BooklistMagazines


Van diverse uitgevers in Engeland en Amerika betrekt EVECOM een groot aantal boeken die elders in Nederland niet of nauwelijks te vinden zijn. 

De boeken die in de EVECOM winkel in voorraad gehouden worden sluiten aan bij de andere specialisaties:
Het betreft voornamelijk boeken over Multihulls, hun bouw, hun vaareigenschappen, geschiedenis en aanverwante onderwerpen zoals multihullreizen, het leven aan boord, ankeren en navigeren, onderhoud en inrichtingen ook van zeilen en tuigage, electirciteit aan boord en diverse overlevings-systemen en hulpmiddelen.

Tevens is er een ruime keuze uit boeken die verschillende boottypen bespreken zowel historisch als modern; Handboeken over hout en houtbouw, machines en gereedschappen, en het ontwerpen van jachten.

In de loop der tijd zijn veel specialistische boeken van de markt verdwenen. EVECOM heeft ze in de eigen bibliotheek ter inzage. Deze boeken worden echter niet uitgeleend. Daarvoor zijn ze veelal te zeldzaam. U vindt een uitgebreide lijst met nu nog wel 
leverbare boeken op:
Multihull boeken


Evecom verzorgt ook al vele jaren de abonnementen voor enkele 
gespecialiseerde buitenlandse tijdschriften. De prijzen van de abonnementen op de verschillende bladen zijn in verband met koerswisselingen van de valuta aan schommelingen onderhevig. Oudere proefnummers zijn gratis tegen vergoeding van verzendkosten verkrijgbaar. Extra voordelig zijn de jaargangen van recente jaren voor zover onze voorraad strekt. Een overzicht van de tijdschriften waarvoor Evecom  de abonnementen verzorgt vindt U op: Multihull tijdschriften

 

Hit Counter